Title Image

On és Déu?

On és Déu?

A continuació us fem arribar un fragment de la Meditació del Papa Francesc en el Via Crucis de la JMJ (Crackòvia, 29 de juliol de 2016).

On és Déu? si hi ha mal al món, si hi hag ent amb gana, set, sense llar, sense sostre, fugitius, regugiats? On és Déu quan les persones innocents moren a causa de la violència, el terrorisme, les guerres? On és Déu quan les malalties implacables trenquen els llaços de la vida i de l’afecte? O quan els nens són explotats, humiliats, i també ells pateixen a causa de greus malalties? On és Déu en el rostre dels escèptics i en les preocupacions de l’ànima afligida?

Hi ha preguntes per a les quals no hi ha respostes humanes. Només podem mirar Jesús, i demanar-li a Ell. I la resposta de Jesús és la següent: “Déu està en ells”, Jesús està en ells, patint per ells, profundament identificat amb cada un. Ell està així unit a ells, gairebé com formant “un sol cos”.

“Tenia fam, i em donàreu menjar; tenia set, i em donàreu beure; era foraster, i em vau acollir; anava despullat, i em vau vestir; estava malalt, i em vau visitar; era a la presó, i vinguéreu a veure’m.” –Mt 25, 35-36

Delegació de Joves

joves@bisbatvic.org
No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.