Title Image

Despertem

Despertem

Immersos en una societat cada vegada més consumista, amb uns valors purament materialistes que associen l’ideal de la persona en el tenir més que en el ser, en el posseir més que l’altre, sorgeix amb modèstia però amb gran anhel aquest blog de temàtica més social que convida a despertar-nos, a posar-nos dempeus i reivindicar l’ humanisme cristià que ha fonamentat i construït el nostre món. Uns valors i principis que han amarat i arrelat el nostre pensar i el nostre fer, i ara es troben en risc davant dels corrents neoliberals i/o relativistes que ofeguen la nostra societat.

Tots som conscients que, a casa nostra, i a nivell global òbviament, vivim un moment de canvi. Un canvi que no ens espanta, ans al contrari, ens convida a formar-hi part, ens anima, més que mai, a tenir veu, a reivindicar allò que és just. Perquè nosaltres, la joventut, sovint silenciada de manera directa o indirecta, tenim molt a dir: som ja els protagonistes del present i ho volem ser del futur.

Comencem aquest projecte amb il·lusió, amb ganes de ser altaveus de la justícia social que sempre ha defensat l’Església, la qual, ha estat, sovint, desqualificada, ignorada o titllada de no tocar de peus a terra. I ho volem ser perquè sabem que els principis de la doctrina social són més contemporanis que mai, i perquè poden ser llum en el món que volem per a tothom. Una doctrina que troba la seva essència en l’estimar.

Volem mirar endavant, sense nostàlgia, recordant d’on venim per saber on volem anar. És per això que volem despertar i opinar. Ara més que mai, despertem i reivindiquem els pilars que han teixit d’humanitat el nostre món.

Delegació de Joves

joves@bisbatvic.org
No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.