Title Image

Hem viscut l’Aplec de l’Esperit!

Hem viscut l’Aplec de l’Esperit!

Riure i plorar, cridar i saltar, ballar i pregar. Tot això es va donar en poques hores a l’Aplec de l’Esperit.

Amb la música com a protagonista, el dissabte al matí, al parc de Teodor González, i a la nit, amb els concerts de lloança de Worship Central i Worship.cat. Els joves no es van parar de moure i de buscar Déu en tot aquell cap de setmana, escoltant testimonis de fe a Tortosa i renovant les promeses del baptisme a Sant Carles de la Ràpita.

Tortosa fou, els dies 19 i 20 de maig, la diòcesi amfitriona d’aquest 12è Aplec de l’Esperit: «És una alegria poder acollir-vos a tots els joves dels altres bisbats de Catalunya», va afirmar Enric Benavent, bisbe de Tortosa, en l’acte d’acolliment al Parc Teodor González. «És per a nosaltres la primera vegada que celebrem l’Aplec: és un repte, però sobretot una il·lusió.»

Benavent destacà la participació de 200 voluntaris tortosins en l’organització de l’Aplec i la immensa ajuda que això suposa per a unir els joves de la seva diòcesi i també els de tot Catalunya: «Ens ajuda a conèixer els joves de tots els bisbats, a compartir un dia la nostra fe, i això penso que per als joves és important, perquè aquestes trobades descobreixen a molts d’ells que no estan sols.»

Els joves participants, uns 1.200, van sortir molt entusiasmats d’aquest Aplec de l’Esperit i ho van compartir amb l’organització. Aquí us deixem una mostra dels missatges: Marta Cabrera, noia de divuit anys de la parròquia de Sant Joan de Valls, va explicar com va viure la jornada de l’Aplec de dissabte: «Ho he rebut amb molt d’amor, la veritat, no pensava que fos aixó. I, realment, sóc una persona que he tingut molts dubtes, i ara mateix estic començant a centrar-me i m’està servint molt, la veritat.»

Elena Canals, de vint-i-un anys, provinent del bisbat de Mallorca, va escriure a Instagram: «M’ha agradat moltíssim l’Aplec. Per al pròxim hi seré, segur. Molts ànims i continueu fent això per nosaltres els joves, a poc a poc n’hi haurà més.»

Nadia Espinoza, de divuit anys, de la parròquia de Sant Esteve de Granollers, va agrair també amb un missatge l’experiència: «Mil gràcies per aquest Aplec de l’Esperit! Una experiència intensa, molt viscuda, entranyable, familiar, acollidora… Me’n torno a casa molt renovada, estimo més Déu… Que perduri sempre! Ens veurem en el pròxim Aplec de l’Esperit!»

Delegació de Joves

joves@bisbatvic.org
No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Ús de galetes

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, punxi l'enllaç per a més informació.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies