Title Image

Joves en clau de missió

Joves en clau de missió

El passat mes de setembre les Obres Missionals Pontifícies (OMP) van presentar una nova plataforma virtual per a joves on es poden trobar testimonis, tertúlies, formació i propostes per a l’animació i cooperació missionera.

Aquesta plataforma és hereva de la revista «Supergesto». Quinzenalment, publica una tertúlia per a joves, on un grup d’influencers catòlics i joves que han realitzat alguna experiència missionera dialoguen sobre temes actuals de la missió.

Joves valents a l’hora de testimoniar la seva fe i compartir les seves pròpies experiències: com s’han trobat amb Jesús i s’han obert al do del seu amor, com aquest amor els ha portat a dir sí i a participar en aquesta o aquella missió, com desitgen comunicar als seus amics el motiu de la seva alegria i esperança.

Aquestes tertúlies estan moderades per José María Calderón, director nacional d’Obres Missionals Pontifícies.

Les Obres Missionals Pontifícies (OMP) són el principal instrument de l’Església catòlica per atendre les grans necessitats amb què es troben els missioners en la tasca d’evangelització per tot el món.

 

Podeu tenir accés a la plataforma aquí.

Delegació de Joves

joves@bisbatvic.org
No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.