Title Image

Colònies Aventura’t, 10è aniversari

Colònies Aventura’t, 10è aniversari

Com cada estiu, a l’inici del mes de juliol, arriben les colònies Aventura’t que organitza la Delegació de Joves del Bisbat de Vic per a infants i joves de la diòcesi. Enguany han estat molt especials perquè hem celebrat la seva desena edició amb una gran participació i activitats especials per festejar-ho com cal. En una casa de colònies a Moià i amb un temps idoni per a poder dur a terme les activitats previstes, tots els qui hem participat d’aquests dies de lleure (unes 70 persones entre infants, joves i monitors), hem pogut gaudir d’una convivència fraterna, joiosa i plena d’aventures.

Excursions, piscina, dinàmiques i jocs, cavalls, inflables gegants… molta diversió viscuda compartint també la joia de la fe.

Per als infants i joves ha estat una setmana per a descobrir nous amics i amigues, per a jugar, passar temps a la natura, col·laborar, conversar, celebrar i pregar.

Agraïts per aquests dies de joia i esbarjo, donem gràcies a Déu per aquesta setmana i per aquest desè aniversari de les colònies Aventura’t. Agraïm també a tots els joves i infants que hi han participat per la seva bona disposició, comportament i alegria, als monitors, a les cuineres, als mossens i a tots els que amb la seva col·laboració voluntària fan possibles aquests dies d’estiu i vida!

 

Delegació de Joves

joves@bisbatvic.org
No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.